top of page

De behandel-methode

De IK Skin Perfection methode is gebaseerd op de Reset behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. Ik handel vanuit het principe dat elke huid weer gezond te krijgen is. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.

 Het  programma

We noemen dit het 4 fasen Reset Healthy programma. Tijdens het Reset programma doorloopt u vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Door een gedegen opleiding ben ik, als Ik Skin Perfection specialist, in staat ieder huidprobleem te verhelpen en een passend behandeltraject in te zetten.

Een ‘IK’ behandeling start altijd bij fase 1 om uw huid te ‘resetten’. Wanneer u op uw volgende afspraak komt, bekijken wij of uw huid klaar is voor de volgende fase. Mogelijk blijft u dus in dezelfde fase. U kunt er ook zelf voor kiezen om in dezelfde fase te blijven

Fase 1

In deze fase wordt uw huid teruggebracht naar haar natuurlijke basis. Ook al lijkt de huid gezond, toch dient deze voor maximale verbetering terug gebracht te worden naar haar natuurlijke conditie. Een prima behandeling voor de allereerste keer!

Basis behandeling (60min) €62,-

Complete behandeling (75min)€72,-

Fase 2

In deze fase wordt de huid hersteld. We bouwen het conditieniveau van de huid verder op door de huid dieper te reinigen, de huidconditie te optimaliseren en de huid ook van binnenuit te verzorgen. Een perfecte vervolgbehandeling! 

Basis behandeling (60min) €62,-

Complete behandeling (75min)€72,-

Fase 3

In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. De huid wordt zowel in de salon als thuis intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat.

Basis behandeling (60min) €62,-

Complete behandeling (75min)€72,-

Fase 4
MAXIMUM RESULTS

In deze fase gaan we voor blijvende, maximale huidverbetering door gebruik te maken van huidoliën en fruitzuren. Dit programma is gericht op het hoogst haalbare resultaat, de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen.

Complete behandeling (75 min) €72,-

bottom of page